Υπηρεσίες

Στην εταιρεία Pressas διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας κατευθύνουμε σωστά σε ότι αφορά θέματα συσκευασίας και τυποποίησης τροφίμων. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για την σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, μικρών και μεγάλων, εστιάζοντας στην σημαντικότητα της άμεσης και συνεχόμενης επικοινωνίας.

  • Χονδρική Πώληση

Στηριζόμενοι τόσο στην μακρόχρονη και άριστη συνεργασία με τους εγχώριους και διεθνείς οίκους παραγωγής προϊόντων συσκευασίας και τυποποίησης, όσο και στην λειτουργία των ιδιόκτητων συγχρονων αποθηκευτικών μας χώρων, είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ογκώδεις παραγγελίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Απευθυνόμαστε σε συνεταιρισμούς και εταιρείες παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου, κρασιού, μελιού και γλυκών, καθώς επίσης και σε βιομηχανίες φαρμάκων.

  • Λιανική Πώληση

Ένας τομέας που μας απασχολεί εξίσου σημαντικά είναι αυτός της λιανικής πώλησης. Καλύπτουμε τις ανάγκες των ερασιτεχνών οινοπαραγωγών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων όπως μηχανών εμφιάλωσης φελλού, μπουκάλια κρασιού, κ.α., καθώς επίσης και τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού παρέχοντας προϊόντα κατάλληλα για την μακρά φύλαξη και αποθήκευση των τροφίμων.

 

catalog

Κατάλογος Προϊόντων

Δείτε εδώ τον ολοκληρωμένο κατάλογο των προϊόντων μας.

contact

Πληροφορίες

Θέλετε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας.