Εταιρεία

 

Pressas

 

H Pressas είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία εμπωματισμού και ειδών γυάλινης συσκευασίας. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας καλύπτει τις ανάγκες τυποποίησης μεγάλων και μικρών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, αναζητώντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Γνωρίζοντας την σημαντικότητα του πωματισμού, μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της τυποποίησης τροφίμων και ποτών, ειδικευόμαστε σε πώματα και σε καπάκια και είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στη πιο σωστή λύση για το πιο ασφαλές και καλαίσθητο κλείσιμο των προιόντων σας.

 

Εμπορευόμαστε μια ευρεία γκάμα πωμάτων κάθε είδους, από φελλο φυσικό ή συνθετικό, καπάκια πλαστικά και αλουμινίου, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία γυάλινων φιαλών, δοχείων τροφίμων, και εξαρτημάτων οινοποιΐας, και συνεχώς αναζητούμε την παγκόσμια αγορά για καινοτόμα προϊόντα.

 

Η πολυετής εμπειρία μας στον κλαδο της τυποποίησης  τροφίμων και ποτών, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να σας συμβουλεύουμε και να σας καθοδηγούμε σωστά παρέχοντας πληροφορίες σε ότι μας ζητήσετε.

 

Με κύρια προτεραιότητα στην εταιρεία μας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, και την ταχεία αποστολή των παραγγελιών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, και συνεχίζουμε.

 

Η εταιρεία Pressas απευθύνεται σε παραγωγούς ελαιολάδου, οινοπαραγωγούς, παραγωγούς μελιού, γλυκών καθώς και σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να συσκευάσουν την προσωπική τους παραγωγή.